Herplaatsers

Iedere kattenliefhebber kan ooit in de lastige situatie terechtkomen waarin hij/zij een kat moet herplaatsen. Op het overzicht beschikbare herplaatsers vindt u katten die om verschillende redenen een nieuw mandje zoeken. 

 

Voor herplaatsing hanteren wij enkele simpele regels. De te herplaatsen katten dienen een stamboom te hebben en gecastreerd/gesteriliseerd te zijn. De katten dienen in goede gezondheid te verkeren, vrij te zijn van parasieten en bij voorkeur in het bezit te zijn van een nog geldige katten- en niesziekte enting. Voor een herplaatser mag niet meer dan € 150.- worden gevraagd.

 

Indien u overweegt een herplaatser op te nemen dan dient u er van tevoren goed over na te denken wat dit voor consequenties heeft in uw huis en of u de herplaatser een langdurig en goed tehuis kunt bieden.

 

OVERZICHT HERPLAATSERS

 

Bij vragen en/of voor advies kunt u contact opnemen met de "Herplaatser" informatie te vinden op de pagina Rasclub - > ‘Wie doet wat'. Indien u vragen heeft over een specifieke herplaatser, dan dient u contact op te nemen met de degene die de herplaatser aanbiedt.